Εδώ και εννέα χρόνια ο Άρτος Ζωής προσφέρει δωρεάν συστηματική διδασκαλία της βιβλικής εβραϊκής και γλωσσών της χριστιανικής Μέσης Ανατολής (συριακή ή και κλασική αρμενική), σε δύο ή και περισσότερα επίπεδα, για αρχάριους και προχωρημένους. Ο ΄Αρτος Ζωής είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα όπου διδάσκονται αυτές οι γλώσσες σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Mαθήματα βιβλικής εβραϊκής και συριακής γλώσσας 2020-2021

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα παραδίδονται μαθήματα βιβλικής εβραϊκής (4 ώρες/εβδομάδα) και συριακής γλώσσας (3 ώρες/εβδομάδα) σε επίπεδο αρχαρίων. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και τη σχετική αίτηση για τα τμήματα αρχαρίων, και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος θα θέλαμε να έχουμε τη στήριξή σας για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων που αφορούν τα μαθήματα. Η συμβολή σας θα είναι η ελάχιστη δυνατή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θέσεις στα τμήματα αρχαρίων είναι περιορισμένες. Φέτος, λόγω του κορωνοϊού, τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας μάς υποχρεώνουν να τις περιορίσουμε ακόμη περισσότερο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τα παραπάνω τμήματα (αρχαρίων) να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση artos@otenet.gr έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 το αργότερο.

 

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ:

•       Γιώργος Ζαρακάς, δρ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

•       Πορφύριος Νταλιάνης, δρ. Θεολογίας ΕΚΠΑΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ»

ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ 2019-2020